Carta als meus pinxis

Bon dia pinxis!!

Us escric aquesta petita carta perquè tenc moltes ganes de poder explicar-vos com estic i saber com esteis voltros també. Ja ho veis! Tot i haver passat dos mesos d’estiu, us tenc molt presents i no m’he oblidat de vosaltres ni de tot el que encara ens queda pendent de viure junts.

Abans de res, dir-vos que m’hauria agradat moltíssim poder estar ahir amb voltros per poder començar junts aquest nou curs que estam a punt de iniciar però que, per motius de salut, no ha estat possible.
Com ja us hauran explicat, fa uns dies vaig tenir un petit accident amb es cotxe i no puc fer grans esforços ni estar moltes hores de peu. Així que ara em toca descansar per poder-me ben recuperar i agafar totes ses forces possibles per començar es curs amb molta energia.

La setmana passada, abans de tenir s’accident, vam estar treballant tots de valent per a que, quan arribéssiu a s’escola, trobéssiu l’aula a punt i us sentíssiu ben còmodes. Ja ho veis.. s’assembla bastant a sa classe que teníem l’any passat, però amb alguns canvis de distribució.

Però deixem a banda tot això, que és avorrit i poc interessant. J

Lo que m’agradaria explicar-vos en aquesta carta és què n’espero jo d’aquest curs i animar-vos a que fem, entre tots, que sigui un any inolvidable.

Com ja sabeu, aquest any sereu els més grans de l’escola i això implica moltes coses. De fet, ara passareu a ser el referent de molts nens i nenes de cursos més baixos (infantil, primer, quart...)  i us veuran com els més llestos de l’escola, perquè ja esteu a sisè de primària i heu après moltes coses durant tots aquests anys.
Sense casi ni adonar-vos-en, us heu convertit en els encarregats d’ensenyar-los com comportar-se al pati, als passadissos, amb els companys i els metres, de guiar-los en el seu aprenentatge i ajudar-los sempre que ho necessitin.  Perquè per a ells, vosaltres sou els que més sabeu de tot i us voldran imitar.
Així doncs, una de les vostres tasques d’aquest curs, és ensenyar sempre a la resta d’alumnes com sou.. un grup alegre, treballador, rialler, amics dels seus amics, respectuós i que treballa de forma cooperativa. 
A partir d’avui mateix us heu convertit en el seu exemple a seguir i, estic ben segura, que ho fareu d’allò més bé perquè, com vaig poder comprovar l’any passat, sou un grup fantàstic. 
Sou.. LA CANYA!

A més, però, heu de pensar també que aquest curs ja esteu a sisè. Un curs que, a diferència de l’any passat, potser serà una mica més dur i ens trobarem amb continguts que ens constarà una mica més de treballar o entendre. Heu de tenir en compte que estau a punt de passar a l’institut i la cosa, de cada cop, es complica una mica més.

Jo, com a tutora vostra que sóc, faré tot el que pugui per a que aquest curs sigui tan i més divertit que el passat i, alhora, puguem treballar de la manera més fàcil possible tots els continguts que ens toca veure enguany.. 
Però necessito la vostra ajuda.
Necessito que hi poseu de la vostra part i m’ajudeu a que això funcioni; que entre tots aconseguim poder treballar a l’aula sense enfadar-nos, sense cridar, sense parlar a totes hores, respectant els moments de silenci fent dels aprenentatges moments divertits i interessants... Pensant i intentant resoldre els dubtes que tinguem entre tots, solucionant i deixant de banda aquelles petites baralles o discussions que a vegades sortien entre vosaltres mateixos a classe, al pati o fora de l’escola. Mirant de compartir moments agradables i situacions de riure, però també de feina i concentració.

Estic segura que tot això que us he dit ja ho sabeu però, com ja sabeu, soc molt pesada i repeteixo ses coses moooltes vegades... jejeje. 
Recordeu... "Ningú és més que TOTS JUNTS!".

I és que no us podeu imaginar ses ganes que tenc de tornar a poder dir coses com...

-          “Aiiiiiiii, un sac de paciència hauré de demanar pels reis!!”
-          “Niiiiico... seu beeeee!!”
-           “Ikeeeer.. tu també!!”  
-           “Bon dia!! Boooon dia.... BOOOOOON DIAAAA!!!”
-          “Pinxiiiiis”
-          “Aiiiix.... Què li passa a sa meva floreta?”

O sentir coses com...

-          “Podem posar música? Porfa porfa porfa porfa...”
-          “Què toca ara? Què toca? Què toca? Què toca?
-          “Mami, mami, mira que feim”
-         “Es la hora de los dibujos de BET!!!”

    I fins i tot veure i viure moments com...

    "Veure en Fran, na Marta, na Leti i en Miquel que es pixen de riure i no entendre per què..."
    "Veure en Luk, en Neil i n'Iker ballant breack dance"
    "Na Sara i n'Afrae en un dels seus atacs de riure"
    "En Toni fent el reptil..."
    "Na Maria i na Noèmi ballant"
    "La super força de na Júlia"
    "El abuelo, la hermana, la prima, los hijos, el perro, la prima de la prima de la prima de la prima...."
    "En Nico i n'Adrian persseguint-se per la classe"
    "Les abraçades de na Clàudia, en Fran, n'Alicia, n'Andrea, en Gergo..."
    "Els xistes que ens conta n'Ivan"
    "En Mateu i les seves aventuretes amb en Nico"
    "La paciència de na Paula"
    "N'Andy i sa pilota de futbol"
    "El gran somriure de na Teresa cada matí"

   I tantes i tanes coses que em fan dibuixar un somriure quan les recordo... Tinc moltes ganes de veure‘us i espero que molt prest pugui estar allà amb tots vosaltres.

Ah! Me’n oblidava!
Aquest any tenim també una feina molt i molt important...

ANAR DE VIATGE D’ESTUDIS!!!

Sé que a tots i a totes us fa molta il·lusió poder fer aquest viatge i viure una experiència increïble.. per aquest mateix motiu, es super important que treballem tots junts per a aconseguir que aquest objectiu del curs, juntament amb el millorar, d’aprendre i repassar tot el que ja hem après en cursos anteriors, l’aconseguim amb èxit!

Per acabar, dir-vos que espero estigueu tots ben descansats, que hagueu aprofitat i disfrutat molt aquests dos mesos d’estiu i també que estigueu molt animats i amb ganes de viure un any ple de noves aventures i situacions!

Per part meva, he tornat de l'estiu amb dues maletes ben plenes de ganes, energia i també de somriures que vull compartir amb tots vosaltres!



Una abraçada molt molt molt molt forta.
Us estim!

BET

13-09-17





Comentaris

Unknown ha dit…
hola,bet!!!!sempre torno aquí per llegir aquesta carta tan bonita que ens vares escriure i t'estim molt!!!!!!!!!!!
Unknown ha dit…
a per cert soc afra!!!!!

Entrades populars d'aquest blog

Sabries dir on està....?

UNITATS DE MESURA

Los determinantes